krafftyoga.hu

Elöljáróban

Vannak olyan helyek a világon, ahol az ember közelebb érzi magát önmagához, a természethez, a többi emberhez; olyan helyek, amelyek mélyebb nyomot hagynak másoknál; olyan helyek, ahová mindig vissza szeretnénk menni. Vöröstó egyike ezeknek a helyeknek. Annak, aki feltöltődésre vagy épp aktív pihenésre vágyik; annak, aki szereti a szelíd, mégis erőteljes hatású tájakat; annak, aki úgy szeretne természetközeli, sokszázéves hagyományokat őrző környezetben kikapcsolódni, hogy nem mond le a kényelemről, ideális hely szálláshelyünk. Ha lelki, szellemi, testi megújulásra vágyik, nálunk mindegyikre lehetősége nyílik. Hírek

Hasznos információk

Hasznos információk

Folyamatosan frissülő listája minden olyan információnak, amelyre szüksége lehet annak, aki a környékre érkezik.

 

Elolvasom a teljes hírt

Foglalási lehetőségek2014. November 25. 14:06

Foglalási lehetőségek

Ajánljuk a szállást nyugalomra, természetközelségre vágyóknak, akik  pihenésüket távol a város zajától, szép természeti környezetben szeretnék eltölteni.  A házakban 3 önálló apartman van jól felszerelt konyhákkal, így pihenni vágyó családok és csoportok számára is ideális választás lehet.

Kiválóan alkalmas kikapcsolódásra és aktív pihenésre, ugyanakkor a Balaton és több város (Veszprém, Balatonfüred, Tihany, Herend, Tapolca) gazdag programjaikkal könnyen elérhetőek.

Feltételekről részletes tájékoztatást  talál honlapunkon ( www.bruderhaus.hu ) 

email címünk: vorosto.bruderhaus@gmail.com "

Május 1 és szeptember 30. között tudunk vendégeket fogadni.(legalább 3 éjszakára)

IFA: 350,-Ft/felnőtt/éj

Nézze meg Barnagon lévő vendégházunkat is!    www.hettorpe.hu 

Cím: 8291 Vöröstó, Fő u. 17-18
Telefon: +36203774166

© 2024 krafftyoga.hu - Minden jog fenntartva.