krafftyoga.hu

Szálláshelyünk

A Bruderhaus szállás két felújított régi parasztházban összesen 3 lakóegységgel rendelkezik.

A Pingala apartman 2-3 főt, az Ida 4-5 főt, a Rádzsa 4-6 főt (OM ház 2 fő) tud fogadni.

Az udvar hátsó részén lévő egykori melléképületből kialakítottunk egy önálló lakrészt. Konyha,fürdőszoba és egy hatalmas nappali-háló szoba.2-4 fő részére alkalmas. Oszlopos-nak neveztük el a szobában lévő boltíveket alátámasztó oszlopok miatt.
A szállást előszeretettel foglalják jóga táborok, az apartmanok neve tőlük származik.

Mindegyik lakóegység tágas, saját konyhával, s fürdőszobás szobákkal rendelkezik.

A Bruderhaus szállás házai közül a "felső ház" ház valamikor a tehetős falu egyik legnagyobb és legszebb portája volt. 1810 körül egy masszív régi épület helyén épült, a faluban Hilbert házként említik. Sajnos, a lakóépület első felét (az Ida apartmant) az 1960-as években modernizálták. Az eredeti állapot a Pingala apartmanban és a közösségi teremként funkcionáló istállóban csodálható meg.

 

Az "alsó ház" (Titz ház)  még több modernizálásnak esett áldozatul. Udvari díszítése, fagerendás szobája és beosztása idézi a régi időket. Jóga teremként használt istállója viszont eredeti formában visszaállított, szép cseh- ill. poroszsüveges épület. Érdekesség az udvaron maradt régi szőlőprés, amely védőteteje révén ebédlőnek vagy üldögélő helynek is alkalmas.

Ezt a házat hívjuk Radzsa apartmannak.

 

A házakat a 2010-es években teljesen felújítottuk,  minden közművet bevezettünk. Az udvarok parkosítottak, kialakított parkolóhelyekkel. A házakban internet elérés van.

Nemdohányzó házak. Háziállat nem hozható.

A Bruderhaus szállás május 1 és szeptember 30 között üzemel.

Cím: 8291 Vöröstó, Fő u. 17-18
Telefon: +36203774166

© 2024 krafftyoga.hu - Minden jog fenntartva.