krafftyoga.hu

Termékkatalógus » Házirend

HÁZIRENDA vendégházakban csak azok a vendégek lakhatnak, akik a házirendben leírtakat magukra és hozzátartozóikra nézve kötelezően elfogadják és betartják!

A vendégház nem rendeltetésszerű használatából illetve a házirend megszegéséből származó károkért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak.

Házaink az aktív kikapcsolódást és/vagy a nyugodt pihenést kedvelő családok, sportszerető baráti társaságok igényeit próbálja kielégíteni. A zajos, füstös szórakozást keresők kiszolgálására nem alkalmas.

Foglalás,fizetés: A házakat lefoglalni(minimum 3 éjszaka) e-mail-ben vagy telefonon lehet és a foglalást akkor tekintjük elfogadottnak, ha megérkezik a teljes részvételi díj 30 %-ka foglalóként a tulajdonos által megadott számlaszámra, amiről haladéktalanul visszaigazolást küldünk. A fennmaradó összeget megérkezés előtt lehet utalni, vagy megérkezéskor készpénzben fizetni.
A szállásdíj tartalmazza a közüzemi díjakat, egyéb rezsiköltségeket, valamint a házakhoz tartozó egyéb helyiségek használatát, a végső takarítást.
Érkezés,elhelyezkedés: Csak előre bejelentkezett vendégeket tudunk fogadni. Az érkezés napján a szobákat vendégeink 14.00 órától foglalhatják el, illetve azokat a kijelentkezés napján 11:00 óráig kell elhagyniuk. Ettől megbeszélés alapján el lehet térni.(külön térítés ellenében)
Kérjük Önöket az éjszakai csend betartására 22:00 órától 7:00 óráig! Továbbá kérjük , hogy a szálláson látogatókat ne fogadjanak, idegeneket ne engedjenek be
A házakat az ágyak számával megegyező számú vendég veheti igénybe. (Foglaláskor a létszámot írásban jelezni kell)
A szállásadó jogosult – előzetes bejelentés nélkül – ellenőrizni, hogy az előre egyeztetett létszámú vendég tartózkodik-e a ház(ak)ban.
Berendezési tárgyak használata: Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát! A benti berendezési tárgyakat (ágy, ágynemű, matrac, asztalok, székek, stb.) kérjük, ne vigyék ki a kertbe.
A berendezési tárgyakat csak a szállásadó előzetes hozzájárulásával lehet átrendezni.
Végleges távozáskor a kulcsokat le kell adni a szállásadó részére. Valamely kulcs esetleges elvesztése esetén a vendégek kötelesek azt haladéktalanul jelezni és annak árát, illetve a zárcserét a szállásadónak megtéríteni.
Étkezés: Mindegyik házban önellátásra alkalmas, teljesen felszerelt konyha és étkező áll a vendégek rendelkezésére. Kérjük a konyhai gépek, eszközök rendeltetésszerű és azok állapotát megóvó használatát. A tűzhelyek gázpalackról működnek. Helyes sorrend a használat során: palack kinyitása, tűzhelyen lévő gomb elfordítása és a láng meggyújtása. Lekapcsoláskor: palack elzárása, miután elaludt a láng- a gomb elfordítása alap helyzetbe.
Az épület és a udvar zárása: Szobánként biztosítunk egy bejárati kulcsot is, melyet szíveskedjenek saját értékeik megóvása érdekében használni.
Napközben, ha elhagyják a házakat, szíveskedjenek az ajtókat, ablakokat bezárni.
Az udvari kapukat kérjük mindig csukva tartani.
A vendégek vagyontárgyaiért a házigazda felelősséget nem vállal!
Tisztaság, hulladéktárolás:A házakat a vendégek mindig tisztán kapják meg és ottlétük alatt maguknak kell ügyelniük a tisztaságra.
Törekszünk a szelektív hulladékgyűjtésre, ehhez kérjük vendégeink közreműködését is. Az udvaron három hulladéktároló edény található (műanyag+fém, papír, üveg –tisztán és laposra taposva!) a konyhai hulladékot kérjük a pajta mögötti komposztáló gödörbe üríteni, valamint a vegyes szemét részére is rendelkezésre áll egy külön tároló edény.
Takarítás: A vendégek ottlétük alatt maguk ügyelnek a tisztaságra. Kérjük, hogy a tisztaság fenntartása érdekében a szobákban váltócipőt (papucsot) használjanak.
Fűtés: Vendégeket a fűtési idényen kívül (májustól októberig) fogadunk. Rendkívüli igény esetén külön megállapodás alapján, térítés ellenében alternatív fűtési lehetőséget biztosítunk.
Parkolás: A zárt udvarban max. 5 autó számára.
Dohányzás: Az épületekben dohányozni tilos!
Tűzrakás. bográcsozás: Tüzet rakni, bográcsozni, grillezni, stb. a kijelölt tűzrakó helyen lehet a mindenkori tűzvédelmi szabályok betartásával! (Tűz mellett oltóanyag elhelyezése, gyúlékony anyagok tűz mellől eltávolítva.) Térítés ellenében tudunk fát biztosítani.

Mint minden háztartásban, a vendégházban is előfordulhat, hogy valami a vendégek hibáján kívül tönkremegy, meghibásodik. Ha bármilyen rendellenességet tapasztalnak, az esetleges komolyabb károk elkerülése érdekében szíveskedjenek azt a tulajdonosnak mielőbb jelezni.

(tel:06/20/377-4166)


Kellemes és tartalmas időtöltést kívánunk!

Feltöltés alatt.

Vissza a kategóriákhoz

Cím: 8291 Vöröstó, Fő u. 17-18
Telefon: +36203774166

© 2024 krafftyoga.hu - Minden jog fenntartva.